Familie Dorst

Over Eline, Luuk, Marianne en Frank
RSS icoon Email icoon Home icoon
 • Bijna 8 maanden!

  Geplaatst op december 15th, 2009 Marianne 3 reacties

  Wat vliegt de tijd met zo’n kleine dame. Ze is donderdag 17 december alweer 8 maanden oud. Eline doet het heel goed, ze is vrolijk en super actief. Ze houdt van heel veel aandacht en zit graag in het middelpunt van de belangstelling. Ook op de creche wil ze graag bij alle kindjes zitten en rolt ze graag door de hele groep. Zo kan ze zelf al het speelgoed wat ze ziet pakken, om het vervolgens in haar mond te stoppen. Als ze niet genoeg aandacht krijgt, dan laat ze dat goed merken, door hard te gaan schreeuwen en dus te laten weten dat ze het er niet mee eens is. Ook als ze niet bij een speelgoedje kan of als je iets van haar afpakt kan ze het goed laten horen.

  Sinds Eline fruit en warm eten krijgt gaat het eigenlijk alleen nog maar beter met haar. Ze eet nu heerlijke groentjehapjes, waarbij alles met wortel er zo in gaat. Ze is erg tevreden en ook het slapen gaat goed. ’s nachts slaapt ze eigenlijk gewoon door. En als ze dan wakker wordt is het omdat haar speentje zoek is. Eline kan ook al aardig goed zitten en ook dat vind ze heel erg mooi. Dan kun je alles natuurlijk nog beter zien en pakken.

  Eline moet ook altijd heel erg lachen om Luuk, vooral als hij zijn gekke bekke trekken show doet voor haar. Hoe gekker hoe beter. Luuk rent dan ook van de ene kant van de kamer naar Eline en dan begint zij heel hard te lachen. Ook in het grote bed bij Luuk verhaaltjes voorlezen is favoriet. En Eline is ook heel erg geinteresseerd in poes Mika. Die volgt ze heel goed. En wil ze ook “aaien”. Mika laat het allemaal toe, braaf beest.

 • Vakantie naar België

  Geplaatst op augustus 1st, 2009 Frank Geen reactie

  Gisteren zijn we vertrokken. Met twee kindjes en een volle wagen naar ons vakantiehuisje in Oostduinkerke. Geen verre vakantie voor ons dit jaar. Helaas, aan de ene kant. Aan de andere kant gelukkig, want Eline was duidelijk niet blij in de auto. De rit duurde zo’n 2 en een half uur en die heeft ze bijna volledig gehuild.

  Ons huisje zit op een mooi groen vakantiepark van Sunparks. Het ziet er allemaal wel wat oud uit, maar het is goed verzorgd en lekker ruim opgezet. We hebbeneen huisje met 2 aparte slaapkamers voor de kindjes en een slaapvide voor de ouders.

  Oostduinkerke zit aan de kust en het park ligt op een een paar minuten rijden van het mooie, brede strand.  We zijn klaar voor een weekje lekker ontspannen.

  Met Eline voor ons Sunparks huisje

  Met Eline voor ons Sunparks huisje

  De eerste avond in Oostduinkerke: Pizza!

  De eerste avond in Oostduinkerke: Pizza!

 • Het strand van Kijkduin

  Geplaatst op juli 29th, 2009 Frank Geen reactie

  Het was mooi weer en we wilden vanmiddag lekker even naar het strand. Het werd Kijkduin, bij Den Haag. Helaas is elk (zee)strand even bij ons vandaan. We zijn in zo’n 50 minuten in Kijkduin. Het is daar altijd redelijk rustig en parkeren is gratis.

  Op het strand in Kijkduin

  Op het strand in Kijkduin

  Eline op het strand in de wagen

  Eline op het strand in de wagen

  We hebben lekker op het strand gezeten, hoewel het niet heel warm was. Luuk maakte direct vriendjes. Samen zandkastelen bouwen en krabbetjes vangen.

  Vriendjes maken in Kijkduin

  Vriendjes maken in Kijkduin

  Toen het wat kouder begon te worden, hebben we de spullen bij elkaar gepakt en zijn we weer terug gegaan. Natuurlijk hebben we eerst kibbeling gegeten.

  Omdat we toch in de buurt waren, zijn we nog bij Tom en Johanna langsgegaan. Daar hebben we lekker gegeten en een gezellige avond gehad.

  Weer op huis aan

  Weer op huis aan

  Kibbeling eten op Kijkduin

  Kibbeling eten op Kijkduin

 • Met de familie naar Oortjespad Kamerik

  Geplaatst op juli 28th, 2009 Frank Geen reactie

  Vandaag kwamen oma Joke met Robert, Astrid, Anna-Maria en Hanna-Sophie bij ons.

  Het was heel gezellig en mooi weer. Om de kinderen bezig te houden zijn we even naar Kamerik gereden voor de kinderboerderij Oortjespad.

  De kids vonden het heel leuk. Er zijn beesten, je kan er spelen en er was zelfs een zwembadje.

  Na afloop hebben we met z’n allen pannekoeken gegeten in Woerden en toen was het weer tijd om naar huis te gaan.

  Eline met oma en Anna-Maria

  Eline met oma en Anna-Maria

  Wat zijn ze schattig samen

  Wat zijn ze schattig samen

  Neef en nicht in de dierenboerderij

  Neef en nicht in de dierenboerderij

  Polletje Piek

  Polletje Piek

  Oma Joke en Eline

  Oma Joke en Eline

 • Dagje dierentuin, dagje Blijdorp

  Geplaatst op juli 27th, 2009 Frank Geen reactie
  Diergaarde Blijdorp

  Diergaarde Blijdorp

  Met onze jaarkaart zijn we al heel vaak in Artis geweest. Luuk is dan ook een fan van de dierentuin. De Artispas geeft ons ook recht om een keer per jaar naar Diergaarde Blijdorp te gaan.

  Blijdorp is echt een prachtige dierentuin, eigenlijk mooier dan Artis (die is dan weer specialer doordat het Artis is). Luuk en Marianne waren er al eerder geweest, ik nog niet. We zijn dus vroeg opgestaan en snel naar Rotterdam gereden. Het was mooi rustig en toch goed weer (op een klein beetje motregen na).

  Eline heeft zich prima gedragen en heeft het de hele dag goed uitgehouden. Ze wil niet slapen in de wagen, maar wel in de buikdrager bij mij. Ook goed, want ik vind het erg leuk om haar bij me te dragen.

  Luuk en Marianne bij de giraffen

  Luuk en Marianne bij de giraffen

  Kijken naar de beesten met papa en Eline

  Kijken naar de beesten met papa en Eline

  Lees de rest van dit bericht »

 • Madurodam

  Geplaatst op juli 26th, 2009 Frank Geen reactie

  De vakantie is begonnen. De eerste week gaan we leuke dingen thuis doen. Uitstapjes en lekker samen zijn met z’n 4en. Vandaag was het Madurodam, echt jeugdsentiment voor mij.

  Luuk wilde eerst niet, omdat hij zo lekker aan het buitenspelen was. Maar toen we eenmaal in Den Haag waren en hij alle kleine huisjes zag, vond ie het GEWELDIG!

  In de galerij vind je nog meer foto’s. Hieronder wat indrukken.

  Madurodam: kijk eens wat mooi!

  Madurodam: kijk eens wat mooi!

  Met z'n 4en in Madurodam

  Met z'n 4en in Madurodam

  Luuk wil alles zien

  Luuk wil alles zien

  Gek doen in klompen

  Gek doen in klompen