Over Eline, Luuk, Marianne en Frank
RSS icoon Email icoon Home icoon
 • Dagje dierentuin, dagje Blijdorp

  Geplaatst op juli 27th, 2009 Frank Geen reactie
  Diergaarde Blijdorp

  Diergaarde Blijdorp

  Met onze jaarkaart zijn we al heel vaak in Artis geweest. Luuk is dan ook een fan van de dierentuin. De Artispas geeft ons ook recht om een keer per jaar naar Diergaarde Blijdorp te gaan.

  Blijdorp is echt een prachtige dierentuin, eigenlijk mooier dan Artis (die is dan weer specialer doordat het Artis is). Luuk en Marianne waren er al eerder geweest, ik nog niet. We zijn dus vroeg opgestaan en snel naar Rotterdam gereden. Het was mooi rustig en toch goed weer (op een klein beetje motregen na).

  Eline heeft zich prima gedragen en heeft het de hele dag goed uitgehouden. Ze wil niet slapen in de wagen, maar wel in de buikdrager bij mij. Ook goed, want ik vind het erg leuk om haar bij me te dragen.

  Luuk en Marianne bij de giraffen

  Luuk en Marianne bij de giraffen

  Kijken naar de beesten met papa en Eline

  Kijken naar de beesten met papa en Eline

  Luuk vind het ook leuk. Hij rent van hot naar her en heeft nergens tijd om langer dat 10 seconden stil te staan. Tijdens de lunch was ie even boos. Een beetje happy face / angry face zoals Alex in Madagascar maakt alles weer goed.

  Laat een bericht achter

  Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.