Over Eline, Luuk, Marianne en Frank
RSS icoon Email icoon Home icoon
 • Bijna 8 maanden!

  Geplaatst op december 15th, 2009 Marianne 3 reacties

  Wat vliegt de tijd met zo’n kleine dame. Ze is donderdag 17 december alweer 8 maanden oud. Eline doet het heel goed, ze is vrolijk en super actief. Ze houdt van heel veel aandacht en zit graag in het middelpunt van de belangstelling. Ook op de creche wil ze graag bij alle kindjes zitten en rolt ze graag door de hele groep. Zo kan ze zelf al het speelgoed wat ze ziet pakken, om het vervolgens in haar mond te stoppen. Als ze niet genoeg aandacht krijgt, dan laat ze dat goed merken, door hard te gaan schreeuwen en dus te laten weten dat ze het er niet mee eens is. Ook als ze niet bij een speelgoedje kan of als je iets van haar afpakt kan ze het goed laten horen.

  Sinds Eline fruit en warm eten krijgt gaat het eigenlijk alleen nog maar beter met haar. Ze eet nu heerlijke groentjehapjes, waarbij alles met wortel er zo in gaat. Ze is erg tevreden en ook het slapen gaat goed. ’s nachts slaapt ze eigenlijk gewoon door. En als ze dan wakker wordt is het omdat haar speentje zoek is. Eline kan ook al aardig goed zitten en ook dat vind ze heel erg mooi. Dan kun je alles natuurlijk nog beter zien en pakken.

  Eline moet ook altijd heel erg lachen om Luuk, vooral als hij zijn gekke bekke trekken show doet voor haar. Hoe gekker hoe beter. Luuk rent dan ook van de ene kant van de kamer naar Eline en dan begint zij heel hard te lachen. Ook in het grote bed bij Luuk verhaaltjes voorlezen is favoriet. En Eline is ook heel erg geinteresseerd in poes Mika. Die volgt ze heel goed. En wil ze ook “aaien”. Mika laat het allemaal toe, braaf beest.

   

  3 responses to “Bijna 8 maanden!” RSS icoon

  • Leuk! Maar nu nog even de foto’s! x

  • Leuk! Maar nu ook nog even nieuwe foto’s!

  • Hallo Marianne,

   Leuk om weer van je te horen en van je kindjes natuurlijk. We missen je onwijs. Kijk eens of je in Januari een keertje op de koffie kan komen (met kind natuurlijk) Ik wens jullie hele fijne dagen en een geweldig 2010.

   Dikke kus

   Annemiek


  Laat een bericht achter

  Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.