Over Eline, Luuk, Marianne en Frank
RSS icoon Email icoon Home icoon
  • Over deze site

    Tsja. Het leek ons leuk om voor onze dame ook een leuke website te maken. Net zoals we dat al eerder hadden gedaan voor Luuk. Maar om dat nu weer opnieuw zelf te bouwen… mmmm… Vandaar dat we hebben gekozen voor standaard blog-software.

    Op deze site zetten wij foto’s en leuke weetjes over ons en ons gezinnetje. Heel klein en alleen interessant voor onze familie en vrienden. Kijk rustig rond en laat een berichtje achter als je dat leuk vind. Dat kan bij alle berichtjes en de plaatjes.

    We schrijven korte berichtjes, gesorteerd op datum met de nieuwste bovenaan. Er staan maar een aantal berichjes opeen pagina. Onderin vind je dan de navigatie met “<< Older Entries” om naar de oudere berichtjes te gaan (“Newer Entries>>” brengt je dus naar nieuwere berichtjes.. Je kan ook via de kalender (rechts) direct naar de berichtjes van een specifieke datum gaan.

    Je vindt onze foto’s in de galerij en je kan laten weten dat je er bent geweest in het gastenboek. Je kan ook je e-mail adres achterlaten onder Aboneer (in de balk aan de rechterkant),  zodat je een e-mail krijgt als er een nieuw berichtje is geplaatst.